Αντικαταβολή

Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει το αντίτιμο της παραγγελίας του την στιγμή της παραλαβής του προϊόντος από την εταιρεία courier. Ο πελάτης χρεώνεται με  τα έξοδα αποστολής, εάν επιλέξει να πληρώσει με αντικαταβολή.

Κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν δεν θέλετε να παραλάβετε τη παραγγελία σας με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Τα στοιχεία για τη πληρωμή θα σας εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η τράπεζα χχχ.

Κατά τη διαδικασία αγοράς ενός προϊόντος θα σας εμφανιστεί ένας κωδικός παραγγελίας, χρησιμοποιείστε αυτόν τον κωδικό ή το ονοματεπώνυμό σας στην δικαιολογία της τραπεζικής πληρωμής. Η συγκέντρωση των προϊόντων της παραγγελίας σας ξεκινά τη στιγμή που θα πιστωθούν τα χρήματα στον λογαριασμό μας., όποτε και θα αποσταλούν.

Πολιτική επιστροφών

Ακύρωση Παραγγελίας – Επιστροφές

Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να καλέσετε στο (+30) 25520 81203 κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων και θα αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελίας σας και την επιστροφή των χρημάτων σας.

Επίσης, επιστροφές γίνονται δεκτές σε περίπτωση που:

1) Έχει γίνει αποστολή από την εταιρεία μας  λανθασμένου κωδικού προϊόντος. Στη περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από εμάς.

2) Ο πελάτης παραλάβει κατεστραμμένο προϊόν λόγω κακής συσκευασίας. Στην περίπτωση αυτή η εταιρεία μας  οφείλει την αντικατάσταση του προϊόντος  με κόστος που επιβαρύνει εμάς.

3) Ο πελάτης δεν επιθυμεί το προϊόν που παρέλαβε μπορεί να το επιστρέψει και να του επιστραφούν τα χρήματά του εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του εμπορεύματος. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές αυστηρά εντός του διαστήματος των 24 ωρών από την ημέρα αποστολής του προϊόντος. Για τους κάτοικους του εξωτερικού ισχύουν πιο ελαστικοί όροι.